Robin Dahlin Appelqvist


Hej!

Jag heter Robin Dahlin Appelqvist. Jag har arbetat från den tidpunkt som jag fick göra det. På högstadiet packade jag kartonger efter skolan och började hjälpa till på ortens fritidsgård på kvällarna. Bilparkering blev min profession efter gymnasiet och då började även mitt fackliga engagemang i målareförbundet.

Det som fick mig att verkligen vilja steppa upp och engagera mig var när min bror var på besök och vi konstaterade hur mycket vi skulle vilja ändra på.

Engagemanget eldades på när jag blev förälder. Vilka förutsättningar vill jag att mina barn ska ha i livet? Ska dem få ägna sig åt det som engagera utan att oron för att klara sig ska finnas där? Borde inte det gälla fler personer än mina barn?

Det ska inte spela någon roll vem en är, vart en kommer ifrån eller i vilken familj en är född. Alla borde äga samma rätt till lika förutsättningar.

Kolla gärna mina blogg- och videoinlägg här!